Want your
own Fotopage?






 
CYBERCAKE

By: Cake and Cupcake Specialist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Jan-2011 00:50 Email | Share | | Bookmark
KELAS CYBERCAKES DI BUKA

Assalamualaikum..semua...

Lama kita tdak berjumpa di sini.. Inilah bahananya facebook...sampai lupa..daratan..hehhe .Saya telah membuka kelas membuat kek dan mendeco bagi sesiapa saja yang berminat sila email to pembuatkekcyber@yahoo.com atau masuk ke facebook saya Nina Cyberpasteles..HARAP MAKLUM.

KELAS DIBERI NAMA CERIA BERSAMA CYBERCAKES...DAFTAR SEKARANG..


Monday, 7-Jun-2010 23:36 Email | Share | | Bookmark
KEK TEPAK SIRIH

 
 
 
View all 24 photos...
Tepak sirih dari segala sudut.
UCAPAN TERIMA KASIH KEPADA KHAI SEKELUARGA ATAS TEMPAHAN INI...TERUTAMA SEKALI PADA MAK KHAI ....TERINGAT MAK SENDIRI

















Monday, 7-Jun-2010 11:32 Email | Share | | Bookmark
PERSEDIAAN UNTUK TEPAK SIRIH

 
 
 
View all 15 photos...













Friday, 23-Apr-2010 10:52 Email | Share | | Bookmark
NEW WEBSITE FOR CYBERCAKES

web ini telah diganti dengan web atau rumah yang baru utk keterangan lebih lanjut tentang cybercakes silah layari http://cybercakes.webs.com


Monday, 29-Mar-2010 22:34 Email | Share | | Bookmark
LAMAN WEB BARU

Salam semua..., ramai yg tertanya-tanya , sms dan call kenapa lama saya tak update dan upload gambar di sini lagi... Saya sebenarnya terlalu sibuk dengan tempahan dan tambah menrumitkan keadaan saya tidak lagi mempunyai pembantu rumah. Sementara menunggu pembantu rumah dari negara jiran datang semua kerja harus dilakukan sendiri sekarang ini ------(padanla muka tu... ) Saya terpaksa akur dengan keadaan ini kerana ketiadaan pembantu rumah bukannya alasan untuk harus saya berhenti dari mengambil tempahan.. Bila buat semuanya sendiri, barulah saya tahu bahawa kerja rumahtangga "kacang" jer.. ..relek arrkan..

Mohon maaf kepada pemberi komen di sini, sahabat-sahabatku sekalian, kerana saya tiada berkesempatan utk membalas komen saudara dan saudari sekalian Saya yakin anda semua paham akan keadaan yg "kritikal " sekarang ni. Urusan rumah , suami (eh ini yang penting sekali hehehe) semua harus diberi keutamaan. Saya terpaksa mengatur masa untuk menyiapkan tempahan

Sentuh tentang tajuk di atas, ya, laman web baru yg "free" adalah dlam proses pembikinan , semua gambar adalah yg tak pernah anda lihat di sini ada pun satu dua sahaja untuk memeriahkan susana web tersebut Jadi tunggguuuu ia akan dirasmikan tak lama lagi....Laman web tu bukan blog tapi free web bestla jugak...Saya tak buka blog kerana ia lebih daripada untuk bercerita . Saya tak ada masa untuk merepek (dalam ertikata bercerita) kat blog jadi saya buka web untuk main jual jual di sana.. Sekian


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net