CYBERCAKE

By: Cake and Cupcake Specialist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Nov-2009 23:31 Email | Share | | Bookmark
Salam..

Salam u all! muah! Maafla...kebelakangan ni cukup sibuk dgn tempahan ...musim org nak kawinla katakan...Jadi kalau ada yg sms janganla..kecik hati...nak tanya apa apa boleh call personally tak ada pengawal peribadi tolong jawab pun.. hhehehe saya sentiasa akan jawab semua panggilan .Sms ni susah saya nak jawab sikit kalau sedang bermain dengan icing..harap memahami..Dan malam pula sudah keletihan bekerja di siang hari jadi kadang memang saya terlepas pandang dan terlupa untuk membalasnya..Sms bukan 1 atau 2 tapi banyak termasuk customer yang bertanya tentang kek masing - masing..Untuk pemberi komen di sini saya minta maaf banyak2 jika tidak dapat memjawab komen2 anda semua yer... Tujuan saya menghantar kek2 ke sini tidaklah minta di puji ...tapi kebanyakkan customer saya melihat kek - kek yang mahu ditempah mereka dari sini sebb saya tiada kedai...untuk tunjuk kek apa yang telah saya buat utk memberi idea kepada penempah...


Friday, 20-Nov-2009 13:19 Email | Share | | Bookmark
MY BIRTHDAY BOY ZUHILMI 5TH!

 
 
 
View all 10 photos...
Kek khas buat anak Cybercakes tersayang .Nampak saya buat kek cars dia nak , sponge bob dia nak , dan Thomas pun dia nak . Lalu di Hari Jadi anak saya ini , saya buatkan 3 karactor sekali dlam satu kek khas buatnya!










Tuesday, 17-Nov-2009 01:18 Email | Share | | Bookmark
The Cars lagi..

 
 
 
View all 6 photos...







Monday, 16-Nov-2009 14:40 Email | Share | | Bookmark
3 Tier Wedding Cakes

 
 
 
View all 4 photos...





Friday, 13-Nov-2009 15:11 Email | Share | | Bookmark
Computer Cake!

 
 
 
View all 5 photos...
Ini pula kek computer , ada ke mcm computer...?? Adala sikit agaknya yer...jadila.... Ada cerita lucu disebalik pembikinan kek ni...Saya buat dalam masa satu hari setengah sahaja..sehari bakar kek setngah hari lagi pembikinannya..Memg rumit kek ni...erm...tengok pun dah boleh tahukan...Cerita lucunya ialah , bila dah separuh siap , cuma dlam proses utk final touch, saya selalu tersasul ingatkan computer betul sebb desktop cuma bersebelahan computer kek ini saja...Semasa ingin surf internet saya pegi mengadap kek ni sebb dah mcm computer ! Lupa la pulak ini ialah kek. Kek ni semua benda boleh makan kecuali papan kek tu ler...Kalau ada yg nak makan boleh la...jugak...tapi kena sedia gigi berbentuk gergaji baru boleh makan sekali ngan board kek tu yer.. Mouse tu dalam dia kek oren , belakang computer yg seketul 4 segi tu kek rainbow, monitor depan kek mable dan bawahnyer kek oren + marble.. Keyboard kek oren dan coklat pula , coklat cadbury toww... Kalau saya diberi pilihan nak makan apa kat kek computer ni...saya akan pilih keyboard sebb ada coklat cadbury , saya dah jemu makan kek yg saya buat kecuali saya makan kek yang orang lain buat...






[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net