CYBERCAKE

By: Cake and Cupcake Specialist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Nov-2008 22:19 Email | Share | | Bookmark
Cuppies!!

 
 
 
View all 6 photos...







Friday, 14-Nov-2008 22:22 Email | Share | | Bookmark
Berbagai Jenis Drawing cakes

 
 
 
View all 18 photos...















Tuesday, 11-Nov-2008 08:58 Email | Share | | Bookmark
Latest Wedding Cakes

 
 
 
View all 8 photos...









Tuesday, 11-Nov-2008 07:28 Email | Share | | Bookmark
MERMAID BARBIE...

 
 
 
View all 6 photos...







Tuesday, 11-Nov-2008 06:19 Email | Share | | Bookmark
Kek My Hubby With Love hehehee

 
 
 
View all 4 photos...
Pecah perut staff hubby saya tengok kek ni...hehehe..Oleh kerana terlalu letih wording atas papan kek sampai silap menulisnyer...heart jadi heat erm..apa nak buat sebb letih sgt last week cakes order melampaui batas padi! So saya terpaksa buat kek ni betul betul pada tarikh hari lahir beliau cepat-cepat lepas tu tengahari hantar ke florist suruh cina kedai hantarkan sekali kek dan hadiah utknyer .Surprise....!!!...Tahun ni dia dapat sun glasses jenama Dunhill , tak apala..setahun sekali....





[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net