CYBERCAKE

By: Cake and Cupcake Specialist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Jul-2009 12:24 Email | Share | | Bookmark
ELMO CAKE

 
 
 
"Hai kak nina ,
Thanks yea untuk kek Almo ari tu...sangat cantik and sedap.puas hati walaupun kena bertapa kat belakang The Store sambil mencuba call kak nina.Walaupun maid dah lari...kak nina tetap memenuhi permintaan pelanggan...Syabas"

'



Monday, 8-Jun-2009 02:23 Email | Share | | Bookmark
4 STACK TIER WEDDING CAKE

 
 
 
View all 7 photos...
Ini adalah project terbesar pada minggu ini. Amat kritikal sekali pembantu rumah saya pula lari pada ketika project sebegini penting . Apa pun terima kasih pada suami tercinta kerana byk membantu dalam menyelesaikan kek kek perkahwinan pada minggu ini..Tak lupe pada puan noraini juga yg telah membantu saya membuat bunga orkid dari sugarpaste yg sungguh cantik! Di sini blognyer..www.acupcakeproject.blogspot.com . Thanks Puan Noraini sekali lagi! Dgn adanya bunga orkidnya amat memudahkan sekali keja keja decorasi cake saya . Orkid ini adalah permintaan customer saya yg inginkan bunga tersebut utk kek beliau...Gambar kek kek yg lain akak menyusul nanti...








Friday, 22-May-2009 13:59 Email | Share | | Bookmark
Adakah Ini kotak hadiah??

 
 
 
Kek ni direka khas buat ibu kepada salah seorg customer saya...Saya buat ala ala sekotak hadiah yg diletak di atas kain lace .




Friday, 22-May-2009 13:02 Email | Share | | Bookmark
Strawberies With My Chocolate Moist Cakes!

 
 
 
View all 7 photos...







Friday, 22-May-2009 09:26 Email | Share | | Bookmark
FLORALS CAKES

 
 
 
View all 7 photos...








[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net