CYBERCAKE

By: Cake and Cupcake Specialist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-May-2009 14:45 Email | Share | | Bookmark
HANNAH MONTANA CAKE

 
 
 
View all 8 photos...
Sekian lama tak update fp kerana ketiadaan masa...Kali ni saya tempekkan gambar kek anak perempuan saya yg meminati Hannah Montana...Kek ni sagt urgent membuatkan saya terlupe pada hidung hannah hehehehe . Tgok pada bahagian hidung hannah terpaksa diedit sebb saya terlupa utk touchup bahagian Hidung kerana kek ni tersangatla urgentnya...Tapi tak apa bday girl sgt sukah . Di sini saya sebagai ibu ingin mengucapkan HAPPY BIRTHDAY SITI UMIRAH TERSAYANG..SEMOGA PANJANG UMUR DAN BERJAYA DALAM APA JUA BIDANG SEKALI PUN...Gambar kek kek yg lain akan menyusul kemudian...Happy Viewing... 8-)HANNAH MONTANA Sama tapi tak serupa ...hehehe









Thursday, 2-Apr-2009 13:22 Email | Share | | Bookmark
KEK PERTUNANGAN

 
 



Tuesday, 31-Mar-2009 13:09 Email | Share | | Bookmark
MISC CAKES

 
 
 
View all 20 photos...














Thursday, 12-Mar-2009 23:06 Email | Share | | Bookmark
BIRHTDAY MY SON

 
 
 
View all 6 photos...
Ini cake birthday my son zuhairi The Incredible Hulk Cake. Bila buka kotak kawan kawan dia ramai ramai kata wow! scaryyyy!!!...Saya buat kek the special one utk dia sebb ini tahun ahkirnya di tadika. Tahun depan bermulalah alam persekolahan dia...Tapi malangnya dia jatuh sakit pada pagi semalm . Bila dah ok sikit saya benarkan dia kesekolah sebb dia nak potong kek dia kata... Sampai di sekolah dia muntah cikgu teliphone saya supaya ambil dia secara tak langsung terus potong kek dia..saya pun pergi kesekolah utk meraikan hari lahirnya serta membawanya pulang kesian dia tak dpat tgok kawan kawan makan kek dia..tapi tak apalah kesihatan lebih pentingkan...Apapun ini lah kek anak saya yg terlalu istimewa...







Monday, 9-Mar-2009 11:29 Email | Share | | Bookmark
CUPPIES

 
 
 
View all 4 photos...





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net