CYBERCAKE

By: Cake and Cupcake Specialist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 24-Dec-2007 05:27 Email | Share | Bookmark
Spaceman Cake

 
 
 
Lagi good comment from nina punye customer
WOWWWWW....kak nina, best nyer nih... lin & all the family nak tq bebanyak kat kak nina sebb menceriakan dan membahagiakan hari lahir adam muaimin dengan kek angkasawan hehehehehhe, adam pun excited sgt2 nak putong kek pun sayang. Mak sedara & keluarga yang lain dok tanya kedai kek maner beli & tempah kek angkasawan tue cantik dan sedap sangat.... fresh lak tuhhhh.... pasnie lin tak orxder kat tempat lain la gamak nyaaaa.... kak nina jer la lin cari nnt yea.....
Mon 17-Dec-2007 04:39
Posted by:lynn kyukuichi_okada@yahoo.com

TQ LIN!





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net