CYBERCAKE

By: Cake and Cupcake Specialist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 13-Nov-2009 15:11 Email | Share | Bookmark
Computer Cake!

 
 
 
 
 
Ini pula kek computer , ada ke mcm computer...?? Adala sikit agaknya yer...jadila.... Ada cerita lucu disebalik pembikinan kek ni...Saya buat dalam masa satu hari setengah sahaja..sehari bakar kek setngah hari lagi pembikinannya..Memg rumit kek ni...erm...tengok pun dah boleh tahukan...Cerita lucunya ialah , bila dah separuh siap , cuma dlam proses utk final touch, saya selalu tersasul ingatkan computer betul sebb desktop cuma bersebelahan computer kek ini saja...Semasa ingin surf internet saya pegi mengadap kek ni sebb dah mcm computer ! Lupa la pulak ini ialah kek. Kek ni semua benda boleh makan kecuali papan kek tu ler...Kalau ada yg nak makan boleh la...jugak...tapi kena sedia gigi berbentuk gergaji baru boleh makan sekali ngan board kek tu yer.. Mouse tu dalam dia kek oren , belakang computer yg seketul 4 segi tu kek rainbow, monitor depan kek mable dan bawahnyer kek oren + marble.. Keyboard kek oren dan coklat pula , coklat cadbury toww... Kalau saya diberi pilihan nak makan apa kat kek computer ni...saya akan pilih keyboard sebb ada coklat cadbury , saya dah jemu makan kek yg saya buat kecuali saya makan kek yang orang lain buat...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net