CYBERCAKE

By: Cake and Cupcake Specialist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Mar-2010 22:34 Email | Share | Bookmark
LAMAN WEB BARU

Salam semua..., ramai yg tertanya-tanya , sms dan call kenapa lama saya tak update dan upload gambar di sini lagi... Saya sebenarnya terlalu sibuk dengan tempahan dan tambah menrumitkan keadaan saya tidak lagi mempunyai pembantu rumah. Sementara menunggu pembantu rumah dari negara jiran datang semua kerja harus dilakukan sendiri sekarang ini ------(padanla muka tu... ) Saya terpaksa akur dengan keadaan ini kerana ketiadaan pembantu rumah bukannya alasan untuk harus saya berhenti dari mengambil tempahan.. Bila buat semuanya sendiri, barulah saya tahu bahawa kerja rumahtangga "kacang" jer.. ..relek arrkan..

Mohon maaf kepada pemberi komen di sini, sahabat-sahabatku sekalian, kerana saya tiada berkesempatan utk membalas komen saudara dan saudari sekalian Saya yakin anda semua paham akan keadaan yg "kritikal " sekarang ni. Urusan rumah , suami (eh ini yang penting sekali hehehe) semua harus diberi keutamaan. Saya terpaksa mengatur masa untuk menyiapkan tempahan

Sentuh tentang tajuk di atas, ya, laman web baru yg "free" adalah dlam proses pembikinan , semua gambar adalah yg tak pernah anda lihat di sini ada pun satu dua sahaja untuk memeriahkan susana web tersebut Jadi tunggguuuu ia akan dirasmikan tak lama lagi....Laman web tu bukan blog tapi free web bestla jugak...Saya tak buka blog kerana ia lebih daripada untuk bercerita . Saya tak ada masa untuk merepek (dalam ertikata bercerita) kat blog jadi saya buka web untuk main jual jual di sana.. Sekian


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net